کورین نام تجاری موادی است که در سطوح جامد استفاده می شود که توسط دانشمندان شرکت دوپونت در سال 1967 کشف شد. کورین از پلیمر آکریلیک، آلومینیوم تری هیدرات و سنگ معدن بوکسیت تشکیل شده است و بیشترین کاربرد آن در سطوح آشپزخانه میباشد. کورین در سه ضخامت 6، 9 و 12 میلی متر تولید میشود.
کورین چیست؟
کورین به عنوان پلاستیک گرما سخت شناخته شده است. اما می تواند در دمای 149 درجه سانتیگراد به عنوان ترموفرم نیز ظاهر شود. در این حالت کورین را نسبت به میزان ضخامتی که دارد می توان تا شعاع 25 میلی متر خم کرد و فرم های منحصر به فردی را به وجود آورد. این خاصیت از ویژگی های متمایز کورین محسوب می شود.
کورین امروزه در بیش از صد رنگ در دسترس است و یکی از دلایلی که به عنوان کانتر آشپزخانه استفاده می شود، رنگ سفید خیره کننده ی آن است.
ویژگی های کورین
- غیر متخلخل: سطح کرین به دلیل عدم تخلخل و نفوذ ناپذیری به راحتی تمیز می شود همچنین از رشد و نمو قارچ، باکتری و کپک جلوگیری می کند.
- مقاوم در برابر لکه
- بدون دیده شدن درز: یکی از حسن های این متریال بدون درز در آمدن کار است. در فرآیند ساخت، مفاصل بین دو قطعه می توانند غیر قابل مشاهده باشند. برای این کار از اپوکسی اکریلیک در درزها استفاده می کنند و پس از خشک شدن چسب، با سمباده و جلا کار را یک دست می کنند به نحوی که هیچ درزی قابل مشاهده نباشد.
- قابل تعمیر و تجدید پذیر: اگر زمانی ورقه های کورین دچار آسیب دیدگی شود، با سنباده و مواد پر کننده می توان آن را برطرف کرد. اگر هم قسمتی از آن بشکند، می توان آن را برید و قطعه ی جدید جایگزین آن کرد. کرین در کل ماده ی بسیار مقاومی است و در حدود 20 الی 25 سال عمر می کند.
- قابلیت طراحی و فرم پذیزی
- مقاوم حرارتی: کورین در برابر حرارت تا 100 درجه سانتی گراد از خود مقاومت نشان می دهد.
چند نمونه از کاربردهای کورین
- ایجاد انحناهای متنوع
- استفاده از طرح های لایتینگ
- محصولاتی که به صورت یکپارچه ساخته میشود
- استفاده از کورین به عنوان یه عنصر دکوراتیو
- استفاده در طرح های احساس گرا