Sorting by

×
خانه خبراخبار علمی پژوهشی مونتاژ خودکار نانوتیوب های کربنی و ایجاد جریان الکتریسیته

مونتاژ خودکار نانوتیوب های کربنی و ایجاد جریان الکتریسیته

توسط ایمان علیزاده
0 نظرات

به گزارش مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت) نانو تیوب های کربنی به خاطر نقشی که در دگرگون کردن قانون مور ایفا کردند و البته امکان استفاده احتمالی از آنها در نسل آتی سفینه های فضایی، مدتی است که در کانون توجه دانشمندان و فضانوردان قرار دارند. اما اینها تمام قابلیت های ماده یاد شده نیست.

nanotube

نظرتان در مورد وارد کردن شوک به این لوله های نازک به منظور منظم کردنشان چیست؟ محققان دانشگاه رایس نوعی میدان الکتریکی را با استفاده از کویل تسلا به پشته ای از نانوتیوب های کربنی وارد کردند تا اینکه این ذرات به صورت کاملا خودکار و در جریان فرایندی به نام Teslaphoresis شکل منظمی پیدا نمودند.

فرایند کار به این صورت است که میدان الکتریکی باعث نوسان بارهای مثبت و منفی در هرکدام از نانوتیوب ها می شود تا اینکه آنها پشت سر هم به صف شوند. این زنجیره از نانوتیوب ها می تواند یک ساختار را تشکیل داده و حتی از آن برای انتقال جریان الکتریکی استفاده نمود. آنها می توانند لامپ های LED را روشن کنند که به صورت بیسیم انرژی جذب شده از میدان الکتریکی کویل تسلا را دریافت می کنند.

Carter Kattrell یکی از دانشمندان دانشگاه رایس در این باره گفت: به طور طبیعی وقتی حرف از ایجاد مدارهای الکتریکی به میان می آید، باید یک تماس فیزیکی برقرار باشد. اما به لطف این ماده و روش ابداعی می توان مدارها را بدون نیاز به لمس آنها ایجاد نمود.

با متمرکز نمودن پرتوی نوری روی نانوتیوب های کربنی می توانید کارهای جالبی انجام دهید اما لازم است یادآور شویم که این کار مزایایی فراتر از تزئین و روشن کردن خیابان ها دارد. این ماده بسته به اینکه چطور پیکره بندی شود می تواند ساختاری را بسازد که نسبت به کولار محکم تر و روشن تر است یا حتی از آن سیاه ترین ماده در تاریخ دنیا را ساخت که حتما پیشتر نامش به گوشتان خورده است.

البته در پایان لازم است یادآور شویم که خود-چینشی از طریق میدان های الکتریکی موضوع تازه ای نیست اما این کار در بردهای بسیار کوتاه ممکن بود. این در حالی است که در آزمایش انجام شده، دانشمندان موفق شدند که با روش Teslaphoresis نانوتیوب های کوچک را از چندین متر آنطرف تر مرتب سازی نمایند و سازه های بزرگی را از آنها ایجاد نمایند.

منبع: دیجیاتو

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است