Sorting by

×
خانه خبراخبار علمی پژوهشی برگزاری مراسم دومين جايزه فناورانه ايرج يزدان‌ بخش

برگزاری مراسم دومين جايزه فناورانه ايرج يزدان‌ بخش

توسط منیره جوادی
0 نظرات

مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت) : آیین اختتامیه و اعطای دومین جایزه فناورانه یزدان‌بخش، روز سه‌شنبه 1 اسفندماه 1402 همزمان با زادروز مرحوم ایرج یزدان‌بخش، پدر صنعت خراسان در مشهد، با حضور دکتر مسعود میرزائی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، جمعی از مسئولان، اساتید، دانشجویان، فارغ التحصیلان، کارآفرینان و صنعت‌گران در تالار شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

هدف از برگزاری این رویداد،گسترش ارتباط عمیق و مستمر صنعت و دانشگاه، جهت‌دهی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها به پژوهش‌های کاربردی، تقویت کارگروهی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین تربیت و جذب نیروی انسانی مستعد در صنایع است و به صورت سالانه به یک طرح فناورانه برتر اختصاص می‌یابد.

دکتر میرزائی در این مراسم ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه گفت: برگزاری چنین رویدادهایی برای تداوم فرهنگ و پیشرفت علم و صنعت حائز اهمیت است. خانواده یزدان‌بخش با انجام عمل خیرخواهانه از ثروت خود در راستای فرهنگ‌سازی، اعتلا و توسعه فناوری و علم کشور بهره گرفتند که این امر بسیار ارزشمند است.

در ادامه مراسم از اولین کتاب «لاستیک سیلیکونی مایع» در ایران با حضور شورای راهبری گروه صنعتی پارت لاستیک، دکتر ظهوری نماینده گروه صنعتی پارت لاستیک در دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر میران موسوی از مترجمین کتاب و دکتر پناهی به نمایندگی از دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.

در پایان این رویداد از برندگان جوایز بخش های مختلف تقدیر بعمل آمد. تیم خودروی رهام دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد؛ برای تولید خودروی رهام، رتبه نخست دومین جایزه فناورانه ایرج یزدان‌بخش را کسب نمود و جایزه یک دستگاه خودروی سواری را دریافت کرد.

محمد منافی برای ارائه مدل ریاضی مناسب جهت پیش‌بینی رفتار قالب‌های تولید برکیفیت فنی پنل‌های تخته تراشه جهت‌دار از هرس درختان و تولید کف‌پوش از تراشه‌های هرس شده درختان، رتبه دوم دومین جایزه فناورانه ایرج یزدان‌بخش را دریافت نمود.

رتبه سوم الف این رویداد، به سیاوش وجدانی به دلیل تحقیقات و نوآوری در ساخت محصول آجرهای نسوز تعلق گرفت.

رتبه سوم ب نیز به علی بابایی برای طراحی و ساخت گلدان کامپوزیتی زیست تجدیدپذیر اختصاص یافت.

شایان ذکر است ایرج یزدان‌بخش، پدر صنعت خراسان و بنیان‌گذار گروه صنعتی پارت لاستیک بود و با تأسیس این مجموعه در سال 1363، خدمات چشم‌گیری در زمینه کسب دانش فنی، بومی‌سازی و خودکفایی کشور نمود. ایرج یزدان‌بخش به عنوان یکی از چهره‌های شاخص صنعت کشور شناخته می‌شود و کتاب «بابا ایرج» از سرگذشت زندگی وی منتشر شده است.

ضمنا تیم دانشجویی هگزا به سرپرستی دکتر اکبرزاده، عضو هیأت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب اولین جایزه فناورانه یزدان‌بخش در سال 1401 شد.

اطلاعات بیشتر درباره این رویداد

این رویداد به نام ایرج یزدان بخش، پدر صنعت خراسان و بنیان گذار گروه صنعتی پارت لاستیک و با هدف حمایت از طرح های فناورانه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه فردوسی مشهد شکل گرفت. کلیه مراحل برگزاری و داوری این رویداد توسط دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود و آیین اختتامیه و مراسم اهداء جایزه آن هر ساله یکم اسفندماه همزمان با زادروز ایرج یزدان بخش برگزار می گردد.

نحوه شرکت در رویداد:

طرح فناورانه برای شرکت در این رویداد باید علاوه بر قرارگیری در حوزه های چهارگانه 1-صنعت خودرو‌ (با محوریت فناوری های شیمیایی) 2-رباتیک‌ و‌ اتوماسیون صنعتی (با محوریت فناوری‌های شیمیایی) 3-محصولات پلیمری پزشکی (غیردارویی) 4- محیط‌زیست و انرژی های تجدیدپذیر (با محوریت فناوری های شیمیایی) و عملکرد و کارایی مطلوب نمونه ساخته شده و دارا بودن حداقل سطح آمادگی فناوری چهار (TRL4)، می توانند طرح های خود را به صورت حضوری و یا از طریق ایمیل tto@um.ac.ir به معاونت علمی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد (سازمان مرکزی، اتاق 405) ارسال نمایند.

مهلت ارسال ایده ها و طرح های فناورانه صنعتی:

30 دی ماه

تاریخ برگزاری مراسم اعطای جایزه:

اول اسفند ماه

جایزه ویژه رویداد:

یک دستگاه خودرو

نحوه ثبت نام:

جهت ثبت ایده ها و طرح های خود می توانید به معاونت علمی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد (سازمان مرکزی) مراجعه نمایید.

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است