Sorting by

×
خانه خبراخبار علمی پژوهشی تغییر رنگ برگهای گل رز با فشار یک دکمه

تغییر رنگ برگهای گل رز با فشار یک دکمه

توسط مدیر سایت
0 نظرات

به گزارش مرجع پلیمر در بازار ایران : گروهی از محققان سوئدی موفق به تغییر در ساختار برگ‌های گل رز شدند به نحوی که می‌توان با فشار یک دکمه رنگ برگ‌های آن را تغییر داد.

، محققان معتقدند که با این دستاورد علمی می‌توان از گیاهان در کاربردهایی همچون حسگرهای طبیعی محیط زیست، تولید الکتریسیته و تغییر رنگ برگ‌ها در شرایط مورد نظر استفاده کرد.1448108772175_109808

پروفسور مگنوس برگرن، متخصص الکترونیک از دانشگاه لینکوپیگ سوئد اظهار کرد: در حالت طبیعی گیاهان از روش انتقال یون‌ها و هورمون‌های رشد در محلول‌های نیمه‌رسانا برای ادامه حیات استفاده می‌کنند.

در حالت طبیعی واکنش گیاهان و سرعت عملکرد آنها با آهستگی بسیاری انجام می‌شود که امیدواریم با این اکتشاف سرعت رشد گیاهان افزایش یابد.

پروفسور آو نیلسون، متخصص زیست‌شناسی و تکثیر گیاهان از دانشگاه لینکوپیگ نیز گفت: در گذشته هیچ ابزاری برای اندازه‌گیری غلظت و کمیت مولکول‌های حیاتی در گیاهان وجود نداشته است.

وی در ادامه افزود: اکنون به کمک این فناوری می‌توان با تاثیرگذاری در غلظت مواد مختلف که در رشد گیاهان تاثیر مستقیم دارند، باعث سرعت گرفتن فرایند رشد و تکثیر گیاهان شد.

پلیمری موسوم به PEDOT-S

در این مطالعه محققان با ساخت پلیمری موسوم به PEDOT-S و تبدیل آن به یک ژل قابل حل در آب، موفق به نفوذ به ساختار تبخیر گل ‌رز شدند.

سپس با تحریک گیاه نسبت به تولید یک غشاء رسانا از پلیمر ساختار برگ به یک ترانزیستور رسانا تبدیل شد.

محققان در ادامه با اتصال گیاه به جریان الکتریسیته دریافتند که می‌توان از واکنش بین یون‌های موجود در برگ با جریان الکتریسیته رنگ برگ‌های گیاه را تغییر داد.

محققان معتقدند که به کمک این واکنش می‌توان از گیاهان برای تولید جریان الکتریسیته نیز استفاده کرد.

مفهوم انرژی سبز با اعلان تبديل موفقيت آميز گل رز زنده به يک مدار الکتريکی، بيشتر به واقعيت نزديک گرديد.

گل رزی که برق توليد می کند؟ معمولا” ارتباط و هم پوشاني بين دنیای گیاهان و لوازم الکترونیکی، وجود ندارد اما با پژوهش هاي جديد با ادغام دستگاه الکترونیکی و زیست شناسی، جهان ما یک گام به سمت جهاني که در آن گیاهان و کامپیوتر بیشتر هم تنیده شده اند، حرکت نموده است. دستیابی به اين موفقیت در اوایل سال جاری در یک آزمایشگاه در جنوب سوئد حاصل شد. جايي که مگنوس برگن، استاد الکترونیک آلی در دانشگاه لینکوپینگ، با رهبری یک تیم توانست مدار الکتريکي فعال از يک باغ گل رز با پر کردن رگهای آن ها با پلیمر رسانا، بسازد.

اين آزمایش ها توانست درب های جديد برای اتصال الکترونيک و گياهان را بگشايد. بافت زنده ای که رسانا می شود

منبع :newscientist.com

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است