Sorting by

×
خانه خبر دایملر قصد دارد مسیر تجاری‌سازی و تولید انبوه باتری‌های نانویی را هموار کند

دایملر قصد دارد مسیر تجاری‌سازی و تولید انبوه باتری‌های نانویی را هموار کند

توسط مدیر سایت
0 نظرات
Car Battery

مرجع پلیمر در بازار ایران: سیلا نانوتکنولوژیز (Sila Nanotechnologies) یکی از شرکت‌های تولیدکننده نسل جدید مواد مورداستفاده در باتری است. این شرکت موفق به جذب ۱۷۰ میلیون دلار سرمایه از سوی شرکت دایملر (Daimler) شده است. قرار است این سرمایه برای توسعه فناوری نانوباتری و ورود آن به بازار صرف شود تا در نهایت ساخت خودروهای الکتریکی ارزان قیمت تسریع شود.

Car Battery

با این جذب سرمایه در مجموع ۲۹۵ میلیون دلار توسط شرکت سیلا جمع‌آوری شده است. جف ایملت مدیرعامل سابق شرکت جنرال الکتریکی قرار است به‌عنوان مدیر به شرکت سیلا بپیوندد. با این کار از سابقه ایملت در بخش مواد و تولید در شرکت سیلا استفاده خواهد شد.

شرکت سیلا در سال ۲۰۱۱ برای فعالیت در حوزه ذخیره‌سازی انرژی و باتری تاسیس شد تا بتواند با نوآوری و ارائه روش‌های جدید مواد آندی سیلیکونی را جایگزین گرافیت در باتری‌های یون لیتیم کند. معمولا هر سال یک تا دو درصد بهبود در شیمی باتری یون لیتیم اتفاق می‌افتد که این برای توسعه باتری‌های خودروهای الکترونیکی کافی نیست. شرکت سیلا توانسته است بهبود ۲۰ درصدی در باتری‌ها ایجاد کند که این پتانسیل وجود دارد که بهبود تا ۴۰ درصد نیز افزایش یابد.

جین بردیچوسکی از بنیان‌گذاران شرکت سیلا می‌گوید: «ما توانستیم با تلاش ۸ ساله، بهبودهایی در ظرفیت باتری‌ها ایجاد کنیم و در حال حاضر این فناوری آماده وارد شدن به بازار است. شرکت‌هایی نظیر دایملر نقش مهمی در پشتیبانی از ما داشته‌اند تا ما وارد فاز جدیدی شدیم.»

محدودیت در سرعت پیشرفت

جف ایملت می‌گوید: «پیشرفت‌های انجام شده در حوزه باتری یون لیتیم در حال محدود شدن است و ما در حال مقابله با این محدودیت‌ها هستیم. آنچه که من شاهد هستم، فرصتی بزرگ برای حل چالش‌های سخت است. این تیم شرکت سیلا نه تنها دستاوردهایی در بخش شیمی باتری به‌دست آورده‌اند بلکه مسیر تولید انبوه این باتری‌ها را نیز هموار کرده‌اند.»

با این حمایت مالی، شرکت سیلا می‌تواند اولین محصولات تجاری خود را به‌دست مصرف‌کننده برساند و طی سال‌های آتی تولید انبوه خود را تداوم دهد و با شرکت‌های بزرگ خودروسازی نظیر بی‌ام‌دبلیو و دایملر همکاری کند.

منبع: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است