×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

بازدیدها: 42

خواندن این مطلب ۲ دقیقه زمان میبرد
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش مرجع پلیمر در بازار ایران به نقل از ایسنا، براساس اطلاعات منتشر شده از سوی گمرک ایران، در دوماهه نخست سال جاری ۱۸ میلیون و ۱۱۸ هزار تن کالا به ارزش شش میلیارد و ۸۵۹ میلیون دلار از طریق گمرکات اجرایی به خارج کشور صادر شده است که در مقایسه با دو ماهه اول سال گذشته از حیث ارزشی ۱۴٫۶۸ درصد کاهش داشته است.

سال ۱۳۹۵ کشور چین در صدر کشورهای مقصد صادرات ایران قرار گرفته و ۲۲٫۸ درصد کل سهم ارزش کالاهای صادراتی ایران را به خود اختصاص داده است. همچنین کشور امارات متحده عربی با سهم ۱۷٫۱۰ درصدی در جایگاه دوم، عراق با سهم ۱۴٫۳۰ درصدی در جایگاه سوم، جمهوری کره با سهم ۸٫۴۰ درصد در جایگاه چهارم و هند نیز با سهم ۷٫۳ درصدی در جایگاه پنجمین کشور عمده مقصد صادرات کالاهای ایرانی قرار گرفته است.

محصولات پتروشیمی

همچنین براساس اطلاعات منتشر شده از سوی گمرک ایران در دو ماه نخست سال ۱۳۹۵ محصولات پتروشیمی با ارزش دو میلیارد و ۹۰۸ میلیون دلار و سهم ارزشی ۴۲٫۴۰ درصدی، در صدر لیست کالاهای صادراتی کشور قرار داشته‌اند. میعانات گازی نیز با ارزش صادراتی یک میلیارد و ۸۸ میلیون دلار، سهم ارزشی ۱۵٫۹ درصدی را به خود اختصاص داده و در جایگاه دوم لیست کالاهای صادراتی کشور قرار گرفته‌است.

بر اساس اطلاعات گمرک، در دو ماه گذشته چهار میلیون و ۵۶۰ هزار تن به ارزش پنج میلیارد و ۴۹۷ میلیون دلار کالا وارد کشور شده است که از نظر ارزشی ۱۳٫۵۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است.

همچنین بنابر اطلاعات گمرک طی دو ماهه ابتدای سال جاری ذرت دامی به ارزش ۱۸۰ میلیون دلار، لوبیا سویا به ارزش ۱۳۳ میلیون دلار، کنجاله سویا به ارزش ۱۲۹ میلیون دلار، قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری به استثنای لاستیک با ۱۱۶ میلیون دلار و برنج با ۱۰۴ میلیون دلار عمده‌ترین کالاهای وارداتی به کشور بوده‌اند و کشورهای چین، امارت، متحده عربستان، فدراسیون روسیه، ترکیه و آلمان کشورهای عمده طرف معامله واردات ایران بوده‌اند.

0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.