×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۲  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر

بازدیدها: 96

خواندن این مطلب ۲ دقیقه زمان میبرد
Print Friendly, PDF & Email

به گزارش مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت)، در سال ۲۰۱۴ اقتصاد جهانی در حدود ۵۵۰ کادریلیون BTU انرژی مصرف کرده است که معادل مصرف انرژی در حدود ۱۲ میلیارد بشکه گازولین در هر روز است. انتظار می­رود تقاضای انرژی تا سال ۲۰۴۰ در حدود ۲۵ درصد افزایش یابد که این افزایش در نتیجه رشد جمعیت و بالا رفتن استاندارهای زندگی خواهد بود.

Global-Fuel-Demand-2040

پیش بینی می شود برای برآورده ساختن تقاضای رو به افزایش انرژی در سال ۲۰۴۰ تمامی منابع انرژی جهان مورد نیاز خواهد بود، اما بصورت مشخص شاهد حرکت به سمت سوخت­های پاک به ویژه گاز طبیعی خواهیم بود. نفت که سوخت اساسی برای تولید محصولات شیمیایی و حمل و نقل است، به عنوان بزرگترین منبع انرژی جهان باقی خواهد ماند.

در نتیجه پیشرفت تکنولوژی و دستاوردهای متخصصین صنعت انرژی در طی دهه­ها، جهان امروز دارای یک فراوانی عرضه و دسترسی گسترده­ای از انتخاب­های انرژی های مختلف است.

انتظار می رود که نفت، گاز طبیعی و زغال سنگ، سه سوختی که با یکدیگر اقتصاد مدرن را ساخته­اند، در حدود ۸۰ درصد انرژی مورد نیاز جهان تا سال ۲۰۴۰ را نیز تامین کنند. همچنین این انتظار وجود دارد که ۴۰ درصد رشد در تقاضای انرژی جهانی از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۴۰ به گاز طبیعی اختصاص داشته باشد. علاوه بر آن، پیش بینی می­شود تقاضا برای انرژی هسته­ای از سال ۲۰۱۴ الی ۲۰۴۰ به دو برابر افزایش پیدا کند که در حدود نیمی از این رشد مربوط به کشور چین خواهد بود.

سوخت­های مدرن تجدید پذیر شامل سوخت­های زیستی ،بادی و خورشیدی نیز شاهد رشد سریعی خواهند بود. استفاده از این منابع از سال ۲۰۱۴ الی ۲۰۴۰ به بیش از سه برابر خواهد رسید. بیشترین میزان رشد به انرژی بادی اختصاص خواهد یافت که پیش بینی می­شود ۲ درصد انرژی جهانی و حدود ۱۰ درصد انرژی برق را تامین کند.

منبع: Exxonmobil

 

0

برچسب ها : , ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.