Sorting by

×
خانه علمی پژوهشی طراحی چسب حساس به فشار مناسب در تهیه پچ های ترانس درمال با چاپ ذوب داغ

طراحی چسب حساس به فشار مناسب در تهیه پچ های ترانس درمال با چاپ ذوب داغ

توسط یاسمن باغبان
0 نظرات
پلیم پارت پچ ترانس درمال چاپ ذوب داغ چسب حساس به فشار نقطه ذوب پایین اکستروژن Transdermal patch extrusion Printing

مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت):

چکیده

هدف از این پژوهش، طراحی چسب‌های حساس به فشار با نقطه ذوب پایین و نشان دادن امکان‌پذیری تهیه پچ ترانس درمال با چاپ اکستروژن ذوب داغ بوده است. این رویکرد امکان تعریف هندسه پچ ترانس‌درمال و قدرت دارو را به راحتی با توجه به نیازهای بیمار فراهم می‌گرداند. مراحل آماده‌سازی، مخلوط نمودن یک پلیمر پلی‌آمونیوم‌متاکریلات (به‌عنوان مثال Eudragit RL , RS) با مقدار مناسب نرم‌کننده (تری‌استین یا ترو‌بتیل‌سیترات) و دارو (کتوپروفن یا نیکوتین) و ذوب شدن در ماردون اکسترودر و چاپ روی فویل به‌عنوان لایه پشتی می‌باشد. فرمول‌ها از نظر خواص رئولوژیکی و چسبندگی، رهایش دارو در شرایط آزمایشگاهی و پروفایل‌های نفوذ پوست مشخص شدند.

پچ‌های ترانس‌درمال ساخته شده از Eudragit RL یا Eudragit RS که با تری‌استین 40 درصد نرم شده‌اند، می‌توانند در دمای 90 درجه سانتی‌گراد چاپ شوند و فرمولاسیون‌هایی با خواص چسبندگی مناسب و بدون جریان سرد پس از 1 ماه نگهداری در دمای 40 درجه سانتی‌گراد ارائه دهند. علاوه‌بر این، نتایج کلی نشان داد که عملکرد پچ‌های چاپی ترانس‌درمال با روش‌های ریخته‌گری با حلال هم‌پوشانی دارد، که نشان می‌دهد که فناوری بدون حلال پیشنهادی می‌تواند برای درمان آسیب‌شناسی‌های پوستی در زمانی‌که در دسترس بودن پچ‌های ترانس‌درمال با اندازه و شکل مفید باشد. شکلی که کاملا متناسب با ناحیه پوستی درگیر با بیماری باشد، ایمنی درمان دارویی را بهبود می‌بخشد.

نتیجه‌­گیری

چاپ ذوب داغ PSA بر اساس پلی‌آمونیوم‌متاکریلات، مانند EuRL، EuRS و مخلوط آن‌ها، می‌تواند مزیتی برای تهیه یا نمونه‌سازی پچ‌های ترانس­‌درمال یا پلاسترهای دارویی باشد. انتخاب نسبت پلیمر/ نرم‌کننده و ترکیب سایر مواد جانبی را می‌توان به راحتی بهینه و کنترل نمود تا خواص چسبندگی مناسب ماتریس و پایداری آن در طول زمان تضمین شود. جالب توجه است که عملکرد دارویی‌زیستی پچ‌های ترانس‌درمال بارگذاری شده با KP یا NT بسیار نزدیک به آن چیزی است که توسط روش ریخته‌گری معمولی به دست می‌آید. بنابراین، چاپ اکستروژن ذوب داغ می‌تواند  فناوری عملی در تولید دسته‌های بسیار کوچک برای مطالعات اولیه فرمولاسیونی، یا آزمایشات پیش‌بالینی/ اکتشافی در جریان توسعه دارویی یک محصول دارویی باشد. علاوه‌بر این، هنگامی‌که درمان بیماری‌های پوستی به شکل اصلی پچ نیاز دارد، می‌تواند در ترکیب پچ‌های پوستی شخصی‌سازی شده مفید باشد.

در نتیجه، فناوری‌های چاپ را می‌توان برای تولید دسته‌های کوچکی از پچ‌های ترانس‌درمال به‌عنوان مزیت در نظر گرفت، حتی اگر نیاز به طراحی مناسب PSA داشته باشند. همانطور که در مثالی که در مطالعه واقعی گزارش شده است، استفاده از روش چاپ ذوب داغ نیاز به ماده‌ای دارد که ویسکوزیته مناسبی را در دماهای نسبتا پایین‌تر از دمایی که معمولا در فرآیند اکستروژن ذوب داغ مورد نیاز است چاپ شود و عملکرد ویسکوالاستیک مناسبی را در دمای اتاق به دست می‌آورد تا از جریان سرد جلوگیری نماید و خاصیت چسبندگی قابل قبولی از خود نشان دهد. با شروع اثبات  این مفهوم، مطالعات بیشتری برای بررسی بهتر تاثیر چاپ بر روی وضعیت شیمیایی و فیزیکی مواد دارویی بارگذاری شده در پچ‌های ترانس‌درمال مورد نیاز است.

دانلود فایل: طراحی چسب حساس به فشار مناسب در تهیه پچ های ترانس درمال با چاپ ذوب داغ
Reference

Musazzi UM, Ortenzi MA, Gennari CG, Casiraghi A, Minghetti P, Cilurzo F. Design of pressure-sensitive adhesive suitable for the preparation of transdermal patches by hot-melt printing. International Journal of Pharmaceutics. 2020 Aug 30;586:119607.

DOI : https://doi.org/10.1016/j.ijpharm.2020.119607

نام مترجم: مبینا بسکابادی

ویراستار: هانیه سادات میران موسوی

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است