مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت) : یک شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه تبریز موفق به تولید دریچه مقاوم نانوبتن پودری واکنش پذیر از الیاف پلیمری شهری شد. به گزارش ایرنا، مدیرعامل این شرکت و مخترع نانوبتن در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در ابعاد صنعتی به جای میکروسیلیس از نانو سیلیس در بتون پودری واکنش پذیر این دریچه ها استفاده شده است و در سطح دنیا برای نخستین بار نانوبتن پودری واکنش پذیر اصلاح شده (CRPC) از الیاف پلیمری به جای الیاف فولادی و چدنی ساخته شده است.
میرتقی موسوی ادامه داد: این نانوبتن در ساخت ۲۰ نوع از دریچه های شرکت گاز، مخابرات، آب و فاضلاب و شهرداری ها مورد استفاده قرار می گیرد. وی با بیان اینکه ساخت این دریچه ۲ سال تحقیق و زمان برده است، توضیح داد: دوام این نوع بتن ۵۰ سال و مقاومت فشاری آن پنج برابر بتن ها و دریچه های مرسوم معمولی شهری است و در چرخه های یخبندانی منفی و مثبت ۳۰ درجه سانتیگراد دوام دارد.
موسوی با اشاره به سرقت دریچه های چدنی افزود: دریچه های ساخته شده با این نوع بتن، از لحاظ قیمت نصف قیمت دریچه های چدنی است. این مخترع با اشاره به اینکه این اختراع به شماره ۰۰۹۱۵۷ الف/۸۹ ثبت شده است، دامه داد: رایزنی هایی انجام شده و درخواست هایی وجود دارد تا این محصول که به تولید انبوه رسیده است به کشورهای عراق و ترکیه صادر شود.
منبع : ایرنا