Sorting by

×
خانه خبر شناسایی زودهنگام سلول‌های سرطانی امکان پذیر شد

شناسایی زودهنگام سلول‌های سرطانی امکان پذیر شد

توسط منیره جوادی
0 نظرات

 

مرجع پلیمر در بازار ایران: سامانه‌ای که برای شناسایی بافت‌ها به‌ کار می‌رود و می‌تواند نوع بافت و برای مثال سلول‌های سرطانی را تشخیص دهد، بایوویژن نام دارد و این امکان را به وجود آورده است که بالغ بر ۳۰۰ مارکر در آزمایشگاه ها شناسایی شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدمهدی امیری مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان که این محصول را تولید کرده است، توضیح داد: سیستم بایوویژن که یک سیستم شناساگر است، در آزمایشگاه های پاتوبیولوژی کاربرد دارد. این سیستم شناساگر می‌تواند نوع بافت را تشخیص دهد. بیش از ۳۰۰ نوع مارکر وجود دارد که توسط این سیستم قابل شناسایی است.

تسهیل آزمایش‌های ایمونوهیستوشیمی

سیستم شناساگر بر پایه پلیمر ساخته شده است و در ایمونوهیستوشیمی به کار برده می شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تاکید کرد: در این روش با استفاده از پادتن های منوکلونال، پادتن های یاخته‌ها شناسایی می‌شود. پیشرفت‌های چشمگیری در سال‌های اخیر در این شیوه انجام گرفته‌است و در حال حاضر به عنوان یکی از روش‌های تشخیصی مهم در شاخه پزشکی و به ‌ویژه دانش آسیب‌ شناسی شناخته می شود.

شناسایی زودهنگام سلول های سرطانی

از جمله مزیت های دستگاه شناساگر، شناسایی زودهنگام سلول‌های سرطانی و تقسیم‌بندی انواع سلول‌های سرطانی می باشد. تا دو سال پیش سیستم شناساگر در ایران وجود نداشت و صرفا واردات آن صورت می گرفت.

امیری در ادامه تاکید کرد: رویه کاربرد سیستم شناساگر به این شکل است که برای مثال یک جراح بافت را در اختیار آزمایشگاه قرار می دهد و قسمت پاتولوژی از دو منظر به این بافت توجه می کند. نخست این که بررسی می شود که این بافت سرطانی هست یا خیر. در ادامه مولکول ها به‌واسطه سیستم شناساگر ارزیابی، دسته بندی و طبقه بندی می شوند. این طبقه بندی در شیوه درمان از اهمیت بسزایی برخوردار است زیرا متخصص نسبت به نوع طبقه بندی، مسیر درمان را برای بیمار مبتلا به سرطان ترسیم می کند.

کارکردی هم‌سان با قیمتی کم‌تر

علم شیمی، مواد و ایمونولوژی از جمله مهمترین علوم مبنا جهت طراحی سیستم شناساگر بوده است. شواهد حاکی از آن است سیستم شناساگر کارکرد نمونه خارجی را دارد درحالیکه  60 درصد ارزانتر می باشد.

ارتقاء تشخیص در آزمایشگاه های پاتولوژی از جمله ویژگی های منحصر به فرد این سیسنم می باشد.

امیری گفت: طبق برخی برآوردها، معادل حدود ۲۰ میلیارد تومان ارز، سال گذشته از کشور خارج شده تا کیت شناساگر وارد کشور شود که مشخصا اگر نمونه داخلی در اختیار آزمایشگاه ها قرار گیرد می توان در این عرصه صرفه جویی ارزی داشت.

 

 

منبع: ایسنا

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است