Sorting by

×
خانه علمی پژوهشی تبدیل پسماندهای پلاستیکی و ابریشمی به نانوحسگر

تبدیل پسماندهای پلاستیکی و ابریشمی به نانوحسگر

توسط مدیر سایت
0 نظرات

مرجع پلیمر در بازار ایران: پژوهشگران با استفاده از پسماندهای پلاستیکی و ضایعات ابریشم، حسگرهای انعطاف‌پذیری ساختند که می‌تواند برای رصد فعالیت‌های انسان به کار رود.

نانو ژنراتورهای تریبوالکتریک (TENGs) فناوری در حال ظهوری هستند که انرژی مکانیکی آزاد در فضای پیرامون را که از فعالیت‌های روزمره انسان نشات می‌گیرد، جمع‌آوری کرده و به الکتریسیته تبدیل می‌کنند.

در مقاله‌ای که محققان در نشریه Nano Energy منتشر کرده‌اند، مهندسان دانشگاه سوری نشان دادند که چگونه آن‌ها از لیوان‌های پلاستیکی بازیافتی و ضایعات پیله ابریشم برای تولید حسگر خودکار نرم و دوستدار پوست استفاده کردند، حسگرهایی که می‌تواند برای سنجش فعالیت‌های انسانی استفاده شود.

حسگرهای هوشمند، زمانی که با یک سیستم هوش مصنوعی همراه و در خودروها به کار گرفته ‌شوند، می‌توانند روندهای بالقوه خطرناک رانندگی، از جمله زمان واکنش ترمز را نشان دهند. حسگرهای بسیار انعطاف‌پذیر و زیست‌سازگار می‌توانند به‌عنوان یک وسیله پوشیدنی روی لباس استفاده شوند یا در پارچه روکش فرمان، بوق، دسته دنده و پدال ترمز قرار گیرند.

این حسگرها در تست‌ها، بازخورد زمان واقعی عملکردهای راننده را ارائه می‌دهند که به سیستم هوش مصنوعی اجازه می‌دهد تا عملکرد راننده را ارزیابی کند.

دکتر باسکار دودم، نویسنده اصلی این تحقیق و پژوهشگر موسسه فناوری پیشرفته دانشگاه سوری، می‌گوید: «همه ما از اینکه چگونه هوش مصنوعی بر الکترونیک مصرفی آینده تأثیر می‌گذارد، هیجان‌زده هستیم، اما این فناوری‌های نوین نیز باید با محیط‌زیست‌ ما سازگار باشد. فناوری حسگر هوشمند مبتنی بر ابریشم بازیافتی که ما توسعه‌ داده‌ایم چنین ویژگی‌هایی داشته و انتظار می‌رود با حمایت صنعت به زودی آن را به بازار عرضه کنیم.»

پروفسور راوی سیلوا، مدیر ATI و نویسنده این مقاله می‌گوید: «در حالی که در این پروژه ما حسگرهای خود را برای نظارت بر رفتار راننده آزمایش کردیم، اما معتقدیم که استفاده ایده‌آل از فناوری حسگر هوشمند خودکار در خودروهای بدون راننده آینده و سایر بخش‌های Industry ۴.۰ خواهد بود. این پروژه پیشرفته و سازگار با محیط‌زیست، با همکاری بین‌المللی انجام شده تا راه‌حل‌هایی را برای مشکلات دنیای واقعی که جامعه با آن روبرو است، ارائه دهد.»

 

منبع: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است