×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۹ خرداد , ۱۴۰۲  .::.  اخبار منتشر شده : 2 خبر

بازدیدها: 98

خواندن این مطلب < 1 دقیقه
Print Friendly, PDF & Email

شرکت انگلیسی هایدال، تولید کننده جوهرهای گرافنی، قرارداد همکاری برای توسعه پلاستیک‌های تقویت شده با گرافن به امضاء رسانده است.
haydale-graphene-industries-plc
به گزارش مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت)، شرکت هایدال قرارداد همکاری مشترکی با شرکت فلوتیت تکنولوژی (Flowtite Technology) امضاء کرده است تا به کمک هم محصولات پلاستیکی تقویت شده با الیاف شیشه‌ای تولید کنند.
فلوتیت دارای فناوری تولید پلاستیک تقویت شده با الیاف شیشه‌ای است و بخش تحقیق و توسعه‌ای در عربستان سعودی دارد. این بخش تحقیق و توسعه در اختیار شرکت آمیانتیت است، اما مالکیت آن در اختیار فلوتیت است.
این دو شرکت قصد دارند برنامه همکاری مشترکی داشته باشند تا طی دو سال آینده گام‌های مثبتی در این مسیر بردارند. براساس این قرارداد، هایدال حق استفاده از نسل جدید فناوری سامانه پلاستیک‌های تقویت شده با الیاف شیشه‌ای را به فلوتیت می‌دهد تا از این فناوری برای بخش آب و پساب استفاده کند. تست‌های اولیه روی این فناوری نتایج جالب توجهی داشته است.
ری گیبس از مدیران اجرایی شرکت هایدال می‌گوید: «ما از این که همکاری مشترک با آمیانتیت داریم بسیار خرسند هستیم. آمیانتیت یکی از شرکت‌های نوآور در این حوزه است. یک بازار بین‌المللی جذاب در انتظار ما است. ما امیدوارم که همکاری مشترکی برای توسعه این فناوری شکل گیرد و در نهایت محصولی مناسب برای صنعت آب و پساب ایجاد شود.»

منبع: Nano.ir

0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.