×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

بازدیدها: 49

خواندن این مطلب < 1 دقیقه
Print Friendly, PDF & Email

شرکت ELIX Polymers با توسعه ABS تقویت شده با الیاف طبیعی موفق به دریافت جایزه نوآوری محصول جدید ۲۰۱۶ Frost & Sullivan شد. این محصول جدید با نام تجاری ELIX ECO ABS-NF دارای خواص مکانیکی بهتری نسبت به ABS تقویت شده با الیاف شیشه‌ (ABS-GF) مرسوم می‌باشد و بسیاری از نیازهای صنعت خودرو را برآورده می‌کند.

ABS تقویت شده

به گزارش مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت) ELIX ECO ABS-NF ترموپلاستیک بسیار مناسب برای کاربردهای قالب‌گیری تزریقی و فرآیندهای اکستروژن خاص می‌باشد. این محصول بدون نیاز به اعمال تغییرات در ماشین‌آلات قابل فرایند شدن می‌باشد.

از مزایای این محصول در مقایسه با ABS تقویت شده با الیاف شیشه می‌توان به مدول زیاد، مقاومت حرارتی، جمع‌شدگی و کاهش وزن اندک اشاره کرد. به عنوان مثال، چگالی ویژه ELIX ECO ABS-NF برابر ۱۲/۱ بوده در حالی که این مقدار برای ABS-GFبرابر ۱۵/۱ می‌باشد. همچنین، از این ماده در فناوری چاپگرهای سه‌بعدی استفاده شده که نتایج قابل توجهی در پی داشته است. هم‌چنین این محصول پایدارتر و از سازگاری بیشتری با محیط زیست برخوردار است.

منبع: elix-polymers

0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.