ثبات تولید اوره در چین
گوین چگجو در مورد وضعیت فعلی و آینده صنعت پتروشیمی چین گفت: با توجه به چشم انداز تقاضای منفی بازار چین و هند به اوره در سال ۲۰۱۷ انتظار داریم ظرفیت تولید اوره چین در ۲۰۱۷ به همین صورت باقی مانده و ظرفیت تولید آن در 2018 نیز کمتر از رشد تقاضا باشد این در حالی است که صادرات خاورمیانه و برزیل افزایش داشته است و ایران و روسیه بیشترین میزان رشد صادرات اوره در جهان را در سال جاری داشتند و کاهش عرضه اوره چین در بازارهای جهانی را جبران خواهند کرد. بر اساس شرایط موجود پیش بینی می کنم که ایران تا سال ۲۰۲۲ بزرگترین صادرکننده اوره در جهان خواهد بود.
وی افزود: دولت بر اساس این قوانین کارخانه های قدیمی و غیر ایمن را تعطیل کرده و با افزایش قیمت ذغال سنگ بازار اوره چین دستخوش تغییرات قیمتی شده است. چین در سال های آتی دیگر صادر کننده عمده اوره محسوب نمیشود و در ده ماه اول سال جاری شاهد کاهش موجودی اوره چین به میزان ۵۰ درصد بودیم.
گوین جو تصریح کرد: به عبارت دیگرباید گفت که مقررات دوستداری محیط زیست برای صنعت پتروشیمی چین چالش آفرین بوده و تولید را کاهش داده است.
وی ادامه داد: کارخانه های تعطیل شده تا انجام فرایند بهسازی و اعمال مقررات در تولید اجازه بازگشایی نخواهند داشت و تمام تولید کنندگان نیتروژن نیز باید مجوز محیط زیستی از مسئولان محلی دریافت کنند.
مشاور ارشد نیتروژن شرکت CRU اظهارکرد: حساسیت چین در رعایت موارد زیست محیطی نه تنها مشکلاتی را برای تولید کنندگان صنعت پتروشیمی ایجاد کرده بلکه تعرفه یک درصدی مالیات بر واردات نیز باعث افزایش قیمت اوره در چین شده است.