×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

بازدیدها: 54

خواندن این مطلب ۲ دقیقه زمان میبرد
Print Friendly, PDF & Email

مرجع پلیمر در بازار ایران: علی محمد بساق زاده مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه  شرکت های مختلفی مراجعه و آماده سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی ایران هستند، گفت: همکاری برخی شرکت های خارجی  گاه بعنوان وام و فاینانس  و گاه می خواهند سهمادار باشند اما در هر صورت سعی بر این است که در مرحله جدید شرکت هایی بیایند که خودشان بتوانند سهام و یا مالکیت داشته و  تکنولوژی ایجاد کنند.

پتروشیمی

وی تصریح کرد: برای ورود شرکت های خارجی به پروژه های پتروشیمی مباحث زیربنایی را دولت و یا NPC باید تامین کنند یعنی زمین مناسبی داده شود که بتوانند برای داخل و صادرات تولید کنند و خوراک هم به لحاظ میزان، فرمول و نوع مشخص شود.

بساق زاده تصریح کرد: همچنین سرمایه گذاران خارجی به لحاظ امکانات یوتیلیتی و آب و برق و بخار مذاکراتی دارند و معمولا NPC باید این قضیه را تایید کند.

وی همچنین اظهار داشت: موضوع دیگر برای سرمایه گذار خارجی مباحث مربوط به امور زیربنایی،  اسکله ها و امکانات لجستیکی است که بتوانند محصولشان را جابجا کنند در این باره  بعضی شرکت ها بازدید و فضا را بررسی و در حال نهایی کردن هستند.

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین گفت: شرکت های ما در حال پیگیری هستند که با شرکت های خارجی جوینت شوند تا از لحاظ تکنولوژی، مدیریت و کنترل بهینه  هماهنگ شوند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه سرمایه گذار خارجی در پتروشیمی سرمایه گذاری کند بازاریابی محصولات را نیز خودشان انجام می دهدند لذا هزینه ها نیز کاهش می یابد.

0

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.