پوشش اسفنجی پلیمری که می تواند عمر باتری های لیتیوم یونی را دو برابر کند

مرجع پلیمر در بازار ایران: دانشمندان موفق به ساخت نسل بعدی باتری‌های فلزی شدند که نسبت به نمونه‌های تاکنون ساخته شده دو برابر طولانی‌تر عمر می‌کند و سریع‌تر شارژ می‌شود.

پوشش اسفنجی پلیمری

محققان دانشگاه ایالتی “پنسلوانیا”  اخیرا با استفاده از اسفنج پلیمری سه‌بعدی یک باتری ساخته‌اند که به ادعای آن‌ها نسبت به باتری‌های لیتیومی کنونی ایمن‌تر است زیرا باتری‌های لیتیومی ممکن است به صورت ناگهانی منفجر شوند. “دونگهای وانگ” سرپرست این پروژه تحقیقاتی اظهار کرد: هدف ما ساخت نسل بعدی باتری‌های فلزی بود.

وی ادامه داد: در چند دهه اخیر از باتری‌های لیتیومی استفاده شده است که این باتری‌ها مشکلاتی را نیز به همراه داشته‌اند که مانع از پیشرفت این باتری‌ها شده است. این باتری‌ها در ساده‌ترین حالت از سه جزء تشکیل شده‌اند. یک الکترود مثبت، یک الکترود منفی و یک الکترولیت. زمانی‌که باتری شارژ می‌شود، یون‌های لیتیوم از الکترود مثبت استخراج می‌شوند و از طریق ساختاری کریستالی حرکت کرده و به الکترودهای منفی می‌رسند تا در آن‌جا ذخیره شوند.

زمانی‌که این فرآیند سریع‌تر انجام شود، باتری نیز سریع‌تر شارژ می‌شود. این در حالی است که رویکرد محققان دانشگاه “پنسیلوانیا” در ساخت این باتری جدید استفاده از یک پلیمر در ارتباط با فلز لیتیوم بوده است. مواد به کار برده شده در اسفنج متخلل که در ساخت باتری استفاده شده است، انتقال یونی را تسریع می‌بخشد و از نابودی باتری جلوگیری می‌کند. محققان این پروژه اعلام کردند که باتری ساخت آن‌ها فناوری ساخت‌ باتری‌ها و کاربرد آن‌ها را قدرتمندتر و به روزتر می کند.

به عنوان مثال، این باتری می‌تواند  در خودروهای برقی میزان عمر باتری‌ ماشین را افزایش دهد.

منبع: ایسنا

Related posts

آمار معاملات گروه پلیمری بورس کالا در هفته منتهی به 14 اردیبهشت 1403

اصلاح غنی از فلوئور جداکننده‌های باتری‌های لیتیوم-یون خود خاموش شونده

جداکننده پلی اتیلن چند لایه با خواص حرارتی بهبود یافته برای استفاده در باتری های لیتیوم یون ایمن