همکاری برای استفاده از گرافن تقویت شده در تولید قطعات خودرو

مرجع پلیمر در بازار ایران: شرکت مارتینریا (Martinrea) اقدام به خرید بخشی از سهام شرکت کانادایی نانواکسپلور کرده است. قرار است دو شرکت با همکاری یکدیگر روی توسعه روش‌های تولید گرافن با قیمت رقابت‌پذیر کار کرده و در نهایت محصولات مورد استفاده در بخش خودروسازی با استفاده از گرافن تولید کنند.

درباره نانواکسپلور (NanoXplore)
نانواکسپلور (NanoXplore) اعلام کرد که شرکت مارتینریا اینترنشنال با سرمایه‌گذاری در این شرکت، یکی از سهام‌داران نانواکسپلور شده‌است. این خرید بعد از عرضه سهام شرکت در ماه آگوست 2017 انجام شد. هر دو شرکت همکاری‌هایی برای توسعه محصولات آغاز کرده‌اند.
مارتینریا یک شرکت بین‌المللی در حوزه ساخت قطعات خودرو است که بیش از 14 هزار کارمند در 50 کارخانه خود در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، آسیا و آمریکا دارد. مارتینریا در بخش تولید قطعه، مونتاژ، ساخت ماژول و سامانه‌های مدیریت سیال و همچنین ارائه رهیافت‌های کاهش وزن در حوزه خودروسازی فعالیت دارد.
پت دیرامو از مدیران اجرایی شرکت مارتینریا می‌گوید: «ما چند ماه قبل روی شرکت نانواکسپلور سرمایه‌گذاری کردیم؛ شرکتی که روی ارائه روش‌های تولید گرافن با قیمت رقابت‌پذیر پیشرو است.»
سروش نوروزپور، مدیرعامل شرکت نانواکسپلور، می‌گوید که برای تجاری‌سازی گرافن یا باید محصولات و کاربردهای جدیدی برای این ماده ارائه کرد یا این که گرافن جایگزین محصولات رایج شود. در حال حاضر شرکت‌های مختلفی وجود دارند که این راهبردها را دنبال می‌کنند. نانواکسپلور یکی از شرکت‌هایی است که محصولات رایج را هدف قرار داده‌است. این شرکت به دنبال کاهش قیمت گرافن است تا از آن به‌عنوان رقیبی برای کربن بلک استفاده کند.
براساس گزارش مارکت‌ اند مارکت، بازار جهانی کربن بلک 11.2 بیلیون دلار در سال 2015 بوده که پیش‌بینی‌ می‌شود با رشد 4.6 درصدی به 13.8 بیلیون دلار در سال 2021 برسد. 70 درصد بازار کربن بلک در بخش ساخت تایر است که اصلی‌ترین وظیفه آن، کاهش میزان خستگی، افزایش مقاومت و بهبود عملکرد آن است. این‌ها در مجموع منجر به افزایش کارایی سوخت می‌شوند. 20 درصد از کربن بلک در بخش لاستیک و پلاستیک استفاده می‌شود که موجب کاهش وزن و بهبود هدایت نیز می‌شود.

Related posts

تلاش واقعی چین برای مقابله با آلودگی پلاستیکی

ذخیره‌سازی آب کشاورزی با عایق‌های نانو

ورود نسل جدید سنسورهای پایش شرایط محیطی به صنایع دارویی و غذایی