راه اندازی پایلوت بومی تولید پلی وینیل الکل و صرفه جویی 20 میلیون دلاری

مرجع پلیمر در بازار ایران به نقل از نیپنا؛ اسماعیل قنبری با اعلام این خبر افزود: در سایه الطاف الهی و در سال ( اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل) با همت و پشتکار پژوهندگان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در مرکز اراک و تلاش و پشتکار بی وقفه کارشناسان گروه پلیمر این مرکز مراحل طراحی و ساخت پایلوت بومی تولید پلی وینیل الکل به اتمام و با موفقیت راه اندازی شد.

مدیر عامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی

عنوان کرد: این ماده در گریدهای متنوع و با ویژگی های مختلف در صنایع گوناگون از جمله نساجی، چسب، پتروشیمی، رنگ، آرایشی، پوشش های محافظ موقت، بالا بردن چسبندگی خاک برای جلوگیری از فرسایش و در کاغذ عکاسی کاربرد دارد.

مدیر عامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی تاکید کرد: با توجه به کاربردهای مختلف این ماده مقدار نیاز سالانه کشور بیش از 8 هزار تن است که در صورت تولید آن در داخل، از خروج بیش از 20 میلیون دلار ارز جلوگیری خواهد شد.

وی در خصوص اهداف اجرای این طرح و بومی سازی آن در داخل کشور، افزود: با توجه به هزینه بالای تجهیزات خاص تولید این ماده در تکنولوژی های خارجی، بومی سازی دانش فنی تولید این ماده بر اساس دانش و توانایی کارشناسان و سازندگان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از سال 1392 در دستور کار قرار گرفت.

به گفته اسماعیل قنبری؛ با طراحی، ساخت و راه اندازی موفقیت آمیز پایلوت مذکور، دانش فنی تولید این ماده به طور کامل در کشور بومی سازی شده است.

گفتنی است،  2 گرید مصرفی صنعت پتروشیمی ، در این پایلوت تولید شده است.

Related posts

صنایعی که خود را آماده عبور از بحران کرونا می‌کنند

پیشبینی تولید ۲۲ محصول جدید پتروشیمی با اجرای طرح‌های پیشران

افزایش تولید پلی‌اتلین روسیه در 4 ماه نخست 2021