آينده صنعت برق در تسخير پليمرها

احتمالا تصویری که از صنعت برق در ذهنمان مجسم می شود تا يک دهه ديگر کاملا تغيير خواهد کرد. با توجه به پيشرفت خارق العاده علم پليمر بعيد نيست دنيايي را تصور کنيم که خطوط انتقال انرژی آن پليمری هستند و سيستمهای ارت ديگر در معرض خوردگی و اکسیداسیون قرار ندارند. چرا راه دور برویم؟ کدام مهندس برق می توانست تصور کند که روزی فیوزها پليمری شوند؟

به گزارش مرجع پلیمر بازار ایران به نقل از برق نیوز، فيوزهای Re-settable  ابداعی شرکت Tyco Electronics فیوزهایی هستند که هیچگاه نياز به تعویض پيدا نمی کنند. فيوزهایی که مقاومتشان با افزايش جريان از ميزان نامی به سمت بی نهایت میل کرده و پس از بازگشت جریان به محدوده مجاز، دوباره شرایط هدایت الکتریکی را پیدا می کنند. از طرفی سنسورهای هوشمند پلیمری یکی از اجزای جدا ناشدنی از هر شبکه هوشمند (Smart Grid) محسوب خواهند شد. اين سنسورها نسبت به دما، ولتاژ، PH، رطوبت و … حساس بوده و اين حساسیت را به شکلی مناسب چون تغییر رنگ بروز خواهند داد.

پليمرها در صنعت برق

پليمرهای هادی به عنوان رنگ تابلوها و بدنه مبدلهای فتوولتاييک مورد استفاده قرار خواهند گرفت. پره های توربينها پليمری شده و ديگر دچار خوردگی نخواهند شد.

پيلهای سوختی (از نوع مبادله یونی) پليمری در هر خانه ای به عنوان منبع انرژی پشتيبان بکار گرفته خواهد شد و باتريهای پليمری کم حجم صنعت برق را از مزیت ذخیره انرژی در آف پيک برخوردار خواهند ساخت

Related posts

ایجاد زیرساخت‌های تولید آسفالت پلیمری در کرج

صنعت پتروشیمی در پیچ و خم دستیابی به تکنولوژی نوین

معرفی یک تکنولوژی برای شکل پذیری مستحکم مواد گرمانرم