مروری‌ بر جداکننده‌های باتری لیتیوم یون به سمت عملکردهای ایمنی پیشرفته و رویکردهای مدل‌سازی


مرجع پلیمر در بازار ایران (پلیم پارت)
:
در سال‌های اخیر، کاربردهای باتری‌های لیتیوم یونی به‌­دلیل استفاده گسترده از آن در وسایل نقلیه الکترونیکی قابل حمل و الکتریکی به سرعت ظهور نموده است. با این وجود، ایمنی سیستم­های باتری همیشه نگرانی جهانی برای کاربران نهایی بوده است. جداکننده جزء ضروری باتری‌های لیتیوم یونی است زیرا به‌­عنوان مانع فیزیکی برای الکترود و همچنین مخزن الکترولیت برای انتقال یونی عمل ­‌­می نماید. ویژگی‌های جداکننده‌ها تأثیر مستقیمی بر عملکرد باتری‌های لیتیوم یونی دارد، بنابراین جداکننده‌ها نقش مهمی در مسئله ایمنی باتری ایفا می‌­نمایند. با پیشرفت سریع مواد کاربردی، تلاش‌های گسترده‌ای برای استفاده از این مواد جدید به‌­عنوان جداکننده باتری با عملکردهای الکتریکی، آتش‌سوزی و پیشگیری از انفجار افزایش یافته است. در این بررسی، هدف ارائه مرور کلی از پیشرفت‌های اخیر در مدل‌های عددی در جداکننده‌های باتری می­‌باشد. علاوه‌­بر این، ویژگی‌های فیزیکی جداکننده‌ها خلاصه شده و شاخص‌های عملکرد کلیدی انتخابی را به‌­عنوان معیاری قرار گرفته است. تصویر وسیعی از مطالعات شبیه‌سازی اخیر بر روی جداکننده‌ها ارائه شده است و چشم‌انداز کوتاهی برای جهت‌های آینده نیز پیشنهاد گردیده است.

 

 

دانلود متن کامل : مروری‌ بر جداکننده‌های باتری لیتیوم یون به سمت عملکردهای ایمنی پیشرفته و رویکردهای مدل‌سازی

 

DOI:10.3390/ molecules26020478

ترجمه و ویرایش : هانیه میران موسوی

Related posts

جداکننده پلی آمید متا آرامید مسدود کننده دندریت با استحکام و پایداری حرارتی فوق‌العاده بالا برای استفاده در باتری لیتیوم یون با ایمنی بالا

جداکننده پلی‌آمید پیوندزده شده با یون‌دوقطبی برای بهبود انتقال یون لیتیوم و کاربرد آن در باتری‌های کبالت لیتیوم اکسید (LiCoO2)

مواد پشتیبان اصلاح شده برای ساخت مواد تغییر فاز دهنده شکل پایدار با ذخیره انرژی حرارتی بالا