تبدیل پلاستیک به یکی از اجزای کلیدی باتری به کمک مایروفر

مرجع پلیمر در بازار ایران: تلاش برای بهبود بخشیدن به فناوری باتری‌ باعث شده که دانشمندان هر نوع ماده و روشی را به کار بگیرند. حال دانشمندان از دانشگاه پردو با استفاده از ضایعات پلاستیکی و مایکروفر موفق به ساخت یکی از اجزای کلیدی باتری شدند.

نوعی پلاستیک بازیافت‌پذیر به نام «پلی‌اتیلن ترفتالات» وجود دارد که در بطری‌های نوشابه و آب معدنی به فراوانی یافت می‌شود. گروه تحقیقاتی به دنبال روشی برای بهبودسازی نحوه بازیافت این پلیمر کلیدی بودند. دانشمندان در نظر داشتند در روش جدید بازیافت از ماده‌ای به نام «ترفتالات دی سدیم» در استفاده کنند. این سلول‌های ارگانیک طبیعی به دلیل عملکرد الکتروشیمیایی مؤثر و سازگاری با محیط زیست می‌توانند به عنوان آند در باتری‌های لیتیوم یونی و سدیم یونی به کار بروند. این درحالی است که آندهای باتری‌های امروزی ترکیبی از گرافیت و مس هستند.

در روش جدید برای سنتز ترفتالات دی سدیم از پلی‌ایتلن ترفتالات استفاده می‌شود تا پلاستیک حالت ورقه ورقه پیدا کند. سپس این ورقه‌ها برای دو دقیقه تحت تأثیر اشعه مایکروویو فوق‌سریع قرار می‌گیرند. گروه تحقیقاتی از ماده نهایی به عنوان آند در باتری استفاده می‌کنند. یکی از اهداف این مطالعه اطلاع‌رسانی در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر و مواد قابل‌بازیافت است.

منبع: آنا

Related posts

بزرگترین چاپگر ۳بعدی جهان یک خانه را در ۸۰ ساعت می‌سازد

جداکننده پلی آمید متا آرامید مسدود کننده دندریت با استحکام و پایداری حرارتی فوق‌العاده بالا برای استفاده در باتری لیتیوم یون با ایمنی بالا

جداکننده پلی‌آمید پیوندزده شده با یون‌دوقطبی برای بهبود انتقال یون لیتیوم و کاربرد آن در باتری‌های کبالت لیتیوم اکسید (LiCoO2)