خانه خبر موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در تولید “نانو مواد”

موفقیت یک شرکت دانش‌بنیان در تولید “نانو مواد”

توسط منیره جوادی
0 نظرات

 

 

مرجع پلیمر در بازار ایران: یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید «نانو مواد» و دستیابی به دانش فنی آن شد.

به گزارش ایسنا، ابراهیم اکبرزاده مدیرعامل یکی از شرکت‌های فناور در مورد فعالیت این شرکت گفت: شرکت ما در سال ۱۳۹۵ با محوریت تحقیق و توسعه در زمینه مواد پیشرفته و فناوری نانو تکنولوژی و توسعه محصولات بر پایه دانش نانو تاسیس شد و در سال ۱۳۹۷ به عنوان شرکت دانش بنیان مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.

تولید ۲۶ نوع نانومواد شامل فلزی، غیرفلزی، اکسیدی و سولفیدی

وی افزود: ما در آغاز فعالیت شرکت، بر انرژی‌های تجدیدپذیر همچون انرژی خورشیدی و بادی تمرکز کردیم اما نتوانستیم در این زمینه موفق باشیم و با توجه به ارزان بودن سوخت‌های فسیلی که مطرح است، در بحث تجاری‌سازی و کسب درآمد بر مواد پیشرفته متمرکز شدیم که از سال ۱۳۹۷ تا پایان سال گذشته، ۲۶ نوع نانومواد شامل فلزی، غیرفلزی، اکسیدی و سولفیدی تولید کرده‌ایم و بر دستیابی به دانش فنی آن متمرکز شدیم.

جوهرهای رسانا و زغال‌های صنعتی از جمله محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان

اکبرزاده در ادامه به کاربرد انواع محصولاتی که در این شرکت تولید می‌شود، اشاره‌ کرد و گفت: جوهرهای رسانا از انواع نانومواد فلزی است که در بخش الکترونیک چاپی و توسعه اینترنت اشیاء کاربرد دارد. زغال‌های صنعتی نیز از دیگر انواع نانومواد است. نانومواد همچنین در صنایع نیروگاهی و تجهیزات صنعتی دوار الکتروموتورهای مختلف صنعتی که نیاز به انتقال جریان با ولتاژ بالایی دارند، استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای استفاده از نانومواد در صنعت خودرو با یکی از مجموعه‌های خودروسازی در حال مذاکره جهت همکاری هستیم.

مدیرعامل این شرکت فناور در مورد زغال‌های صنعتی نیز گفت: این زغال‌ها، دوجفت زغالی است که اغلب برای موتورهای الکتریکی، ابزارهای دستی همچون ریل و فریز قابل استفاده است و در گذشته در آسیاب‌های خانگی استفاده می‌شد.

اکبرزاده افزود: زغال‌های صنعتی می‌تواند پایه گرافیکی یا به صورت کامپوزیت متشکل از مس و گرافیت باشد و مهمترین ویژگی آن نیز برخورداری از رسانای الکتریکی خوب است.

فیلترهای آنتی باکتریال و پلیمرهای آنتی باکتریال در زمینه نگهداری سبزیجات و صیفی‌جات برای ماندگاری یا افزایش عمر این محصولات

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری وشکوفایی، وی در ادامه به تدوین دانش فنی محصولاتی همچون فیلترهای آنتی باکتریال و پلیمرهای آنتی باکتریال در زمینه نگهداری سبزیجات و صیفی‌جات برای ماندگاری یا افزایش عمر این محصولات اشاره کرد و گفت: این محصولات همچنین در صنایع الکترونیک و الکتریک نیز کاربرد دارند.

اکبرزاده به حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی از این شرکت برای تولید محصولات اشاره کرد و گفت: این شرکت تاکنون از سوی صندوق نوآوری و نیز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بحث اشتغال‌زایی تسهیلات دریافت کرده و به زودی نیز تسهیلاتی را به منظور راه‌اندازی خط تولید صنعتی دریافت خواهیم کرد.

 

 

منبع: ایسنا

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است