خانه اقتصادیگزارش و تحلیل جلوگیری از خام‌فروشی با توسعه صنایع پلیمر پایین‌دستی

جلوگیری از خام‌فروشی با توسعه صنایع پلیمر پایین‌دستی

توسط مدیر سایت
0 نظرات
petrochemical industries

مرجع پلیمر در بازار ایران: محصولات پلیمری این روزها همه جای زندگی ما حضور دارند، شرکت‌ها و واحدهایی که در ادبیات اقتصادی، صنایع پایین‌دستی خوانده می‌شوند محصولات تولیدی‌شان نقش اصلی را در نقطه اتصال مصرف‌کننده به محصول نهایی بازی می‌کنند. مهرداد شاطریان یکی از فعالان این صنعت در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» با اشاره به نیاز این صنعت برای توسعه نیروی انسانی و شتاب‌دهی به رشد متوازن آن در کشور، گفت کارآفرینی در این حوزه می‌تواند به تحقق اهدافی همچون ایجاد اشتغال، کسب سود حداکثری و ایجاد فضای رشد برای نیروهای تحصیلکرده و خلاق در حوزه پلیمر کمک کند.

شاطریان همچنین در مورد رابطه نمایشگاه‌ها و صنعت پلیمر گفت: ایراد بزرگ در موضوع نمایشگاه‌های داخلی تعداد و دفعات برگزاری آنها است که به این دلیل، کیفیت ارائه کار پایین می‌آید، نمایشگاه‌ها باید به شرکت‌کنندگان فرصت زمانی مناسبی بدهند که محصولات جدیدی را برای عرضه به بازار ارائه کنند و در آن صورت می‌توان امیدوار بود که صنایعی همچون پلیمری‌ها که جزئی از صنایع میانی و پایین‌دستی محسوب می‌شوند بتوانند برای ساخت و به‌دست آوردن بازارهای جدید، قوی‌تر و با ویترین مناسبی در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی شرکت کنند.

این فعال صنعت پلیمر همچنین درباره تهدیدات پیش‌روی کارآفرینانی که به تازگی می‌خواهند وارد حوزه صنایع پایین‌دستی بشوند، گفت: در همه دنیا زمانی که یک مجموعه اقتصادی متولد می‌شود، دوره نو نهالی و نوجوانی دارد که در آن دوره خطرات بیشتری آن را تهدید می‌کند. معمولا صنایعی که آغاز به کار می‌کنند در پنج سال اول شرایط سخت‌تری را تجربه می‌کنند. اگر مجموعه‌ای بتواند پنج سال اول را با موفقیت پشت‌سر بگذارد، ریشه‌های آن در پنج سال دوم قوی‌تر شده است. بنگاه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاران بخش‌خصوصی کشور ما متناسب با انرژی که برای مجموعه صرف می‌کنند، نتیجه دریافت نمی‌کنند. دلیل آن می‌تواند این باشد که ما در کشور شاهد چرخه تکرار مشکل هستیم، پس کارآفرینان باید توجه داشته باشند از همان ابتدا، اشتباهات را پیش‌بینی و مرتفع کنند تا حد امکان از تکرار آن در آینده جلوگیری شود.  شاطریان همچنین با اشاره به منابع و مواد اولیه این صنعت در ایران گفت: با توسعه صنایع پایین‌دستی پلیمر می‌توان از خام‌فروشی جلوگیری کرد. درصد بالایی از نیاز صنایع پتروشیمی کشورهای همسایه با صادرات از ایران تامین می‌شود. این درحالی است که صنایع پایین‌دستی در ایران به این منابع دسترسی کمتری دارند.  از نظر شاطریان وظیفه شرکت‌های پتروشیمی این است که در گام اول مواد اولیه صنایع پایین‌دستی داخلی را تامین کنند تا از خام‌فروشی جلوگیری شود و محصول صنایع پتروشیمی با ارزش افزوده ایجاد شده در واحدهای صنعتی داخل و خارج کشور به فروش برسد و در صورت عدم نیاز داخل اقدام به صادرات کنند.

 

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است