خانه خبر با بحران پلاستیکی مبارزه کنیم

با بحران پلاستیکی مبارزه کنیم

توسط مدیر سایت
0 نظرات
Plastic Trash

دبیر انجمن همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی گفت: امروزه می‌توانیم با استفاده از راهکارهای مختلف استفاده از ظروف و کیسه‌های پلاستیکی را تا حد امکان کاهش دهیم و با بحران پلاستیکی مبارزه کنیم.

رضا ابراهیم با اشاره به اینکه گردشگران طبیعت نباید هیچ اثری از خود در طبیعت به جا بگذارند، اظهار کرد: می‌توان به‌راحتی ظروف و کیسه‌های پلاستیکی را جایگزین کرد. برای مثال امروزه کیسه‌های پارچه‌ای به راحتی پیدا می‌شود و حتی از ظروف خانگی و پیک نیکی می‌توان به جای ظروف یکبار مصرف استفاده کرد.

Plastic Trash

دبیر انجمن همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی ادامه داد: گردشگران طبیعت نه‌تنها باید از زباله ریختن در طبیعت خودداری کنند بلکه در صورت امکان سعی کنند زباله‌هایی که دور و اطرافشان ریخته شده را جمع  و به محل‌های تعبیه شده برای جمع‌آوری زباله منتقل کنند.

کیسه‌ها و زباله‌های پلاستیکی بحران اصلی

ابراهیم با بیان اینکه درحال حاضر یکی از معضلات اصلی زیست محیطی کیسه‌ها و زباله‌های پلاستیکی هستند، گفت: تجزیه این مواد در طبیعت حتی ممکن است که تا ۵۰۰ سال زمان‌ ببرد و طی این مدت این زباله‌ها علاوه بر زشت کردن چهره طبیعت سبب آلوده شدن خاک می‌شوند و اگر داخل رود ریخته شوند آب را آلوده می‌کنند.

به گفته ابراهیم در حال حاضر بیشترین زباله‌ای که به دریاها و اقیانوس‌ها می‌ریزد ظروف و مواد پلاستیکی هستند که در زندگی روزمره از آن‌ها استفاده می‌کنیم.

دبیر انجمن همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی در پایان با تاکید بر اینکه با تغییر رفتار و الگو می‌توانیم میزان مصرف زباله‌های پلاستیکی را کاهش دهیم، تصریح کرد: به‌راحتی می‌توان با یکی از معضلات بزرگ زیست محیطی مقابله کرد تا هم طبیعت چهره زیباتری داشته باشد و هم آب و خاک آلوده نشوند.

منبع: ایسنا

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است