خانه علمی پژوهشی واشرهای لاستیکی نانوکامپوزیتی

واشرهای لاستیکی نانوکامپوزیتی

توسط مدیر سایت
0 نظرات
واشر لاستیکی

به گزارش مرجع پلیمر در بازار ایران به نقل از ستاد ویژه توسعه نانو، واشرها یکی از قطعات پرکاربرد صنعتی محسوب می‌شوند که در کلیه صنایع مورد استفاده گسترده قرار می‌گیرند. مهم‌ترین وظیفه واشرها و آب‌بندها جلوگیری از نشت سیال یا گاز عبوری از اتصالات است. این قطعات به دلیل انعطاف‌پذیری مناسب اغلب از مواد پلیمری زیرمجموعه لاستیک ساخته می‌شوند (واشرهای لاستیکی). بهینه‌سازی عمر، خواص فیزیکی و مکانیکی این قطعات می‌تواند موجب افزایش ایمنی و صرفه اقتصادی در صنایع مختلف شود. صنایع لاستیک فراپیشتاز هونام با بهره‌گیری از نانوذرات در ساخت واشرهای آب‌بندی اتصالات، موفق به تولید صنعتی محصولی با کارایی بالاتر نسبت به واشرهای رایج در بازار شده است. عمر این واشرها نسبت به نمونه‌های مشابه بالاتر و استفاده از آنها از لحاظ اقتصادی مقرون ‌به ‌صرفه‌تر است.

 به گفته مهندس میلاد پارسافرد، سرپرست کنترل کیفیت و مهندسی فروش شرکت فراپیشتاز هونام، این شرکت با به کارگیری نانوذرات سیلیکا، اقدام به تولید واشرهای لاستیکی نانوکامپوزیتی با خواص بهبود یافته کرده است.

واشر لاستیکی

مهندس پارسافرد در ادامه برخی از مزایا و ویژگی‌های این محصول را بیان کرد و افزود: «می‌توان از عمر مفید و استحکام مکانیکی بالاتر واشرهای نانوکامپوزیتی به عنوان مزیت رقابتی آن نام برد که این امر باعث می‌شود مجموعه‌های استفاده‌کننده از آن‌ در دوره‌های زمانی بیشتری از محصولات مذکور استفاده کنند و از این طریق بهره‌وری در صنایع افزایش می‌یابد و از سوی دیگر کاهش ضایعات و همچنین کاهش هزینه‌های تولید را نیز در پی خواهد داشت.

این محصول سال گذشته موفق به کسب تأییدیه نانومقیاس از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو شده استوی در توضیح اثرگذاری نانوذرات بر ویژگی نهایی این محصول عنوان کرد: «هر چه سطح فعال ذرات استفاده شده در نانوکامپوزیت‌های الاستومری بیشتر باشد خواص به‌دست‌آمده با توجه به روش اختلاط مناسب بالاتر هستند و درنتیجه قطعات هم از نظر ظاهری و هم از نظر خواص فیزیکی و مکانیکی از کیفیت مطلوب‌تری برخوردار هستند. در این میان نانوذرات به دلیل برخورداری از نسبت سطح به حجم بالا، سطح فعال بالاتری را ارائه می‌کند و همچنین حجم بیشتری از ساختار زمینه را درگیر می‌کند، از این ‌رو بر اساس شرایط کارکرد قطعه، خواص تورمی کمتری را در حلال‌های مختلف از خود بروز می‌دهند».

مهندس پارسافرد در پایان در خصوص صادرات این محصول توضیح داد: «این شرکت در سال‌های اخیر با توجه به کیفیت بالای محصولات خود نسبت به دیگر رقبا، توانسته است حجم عظیمی از تولیدات خود را به کشور ترکیه صادر کند. با در نظر گرفتن منطقه اروپایی این کشور و استانداردهای بین‌المللی مورد نیاز٬ کلیه تأییدیه‌های مرتبط اخذ شده است و میزان صادرات در سال 93 با توجه به ظرفیت تولیدی سال مذکور، 37000 یورو بوده است».

مطالب مشابه

پیام بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

نگاهی کوتاه

مرجع اطلاعات تخصصی پلیمر حاوی محتوی فنی،اقتصادی،علمی و تولیدی در بازار ایران به منظور گسترش تعاملات تجاری B2B و B2C فعالین و متقاضیان در عرصه داخلی و بین المللی

خبرنامه

آخرین اخبار

تمامی حقوق مطالب برای “پلیم پارت “محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع میباشد.

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است